28 apr. 2011

Webbföreläsning, Wikispaces och LinkedIn

Det här med sociala medier är en väldigt intressant och givande kurs tycker jag. På måndagen hade vi en webbföreläsning och chattdiskussion om hot med sociala medier. Det väckte många tankar och gjorde mig mera eftertänksam på vad jag skriver och ger ut om mig själv. Diskussionen på chatten blev väldigt livlig och det var svårt att hänga med. Vi kom in på alla möjliga ämnen, bla.a. grönt surfande och andra miljöaspekter.

Efteråt var det bara att ta itu med Wikispaces. Så nu först när examensmappaen är inlämnad, har jag riktigt hunnit kolla in mig på de sociala medierna ordentligt. Jag har varit och fyllt på i vår gemensamma wiki och jobbat på projekten lite grann också. Jag har startat ett wiki projekt i en femma, vilket är jätteintressant och lärorikt.

Sist och slutligen har jag också profilerat mig på LinkedIn, för att försöka få fart på min business. ;)

Ha det gott!

1 kommentar:

parvina sa...

Wow thats really amazing I have heard a new app spotify premium gratis apk this app is great and I have started looking at it.Thanks for the help and suggesting the matter I will go forward with it.Keep publishing and writing new article.